Acasă Stiri COMUNICATE Progresul București este unic! Nimeni nu mai contestă, nici măcar clonele!

Progresul București este unic! Nimeni nu mai contestă, nici măcar clonele!

8698
0

Nimeni nu mai neagă evidența! Progresul București este unic și își desfășoară activitatea, din 2009, prin AS FC Progresul București. O viață de om în România Europeană!

Mai întâi, Andrei Eremia s-a simțit, prin advertorialul din Libertatea, afirmând fără echivoc că AFC Progresul Spartac 1944 nu este Progresul București.

Aseară, directorul executiv al clubului Progresul București a fost contactat de Daniel Pavel, fondatorul clubului Progresul București 2005. Pare complicată și confuză situația? Pentru cei doi oficiali nicidecum. Așa cum au discutat și au trasat linii directoare în ultimii 2 ani, niciodată CS Progresul București 2005 nu trebuie să se confunde intenționat cu AS FC Progresul București. Ceea ce a încercat în ultimele luni, proaspătul președinte Andrei Rusu.

În urma discuție, am stabilit faptul că CS Progresul București 2005 nu se revendică, în niciun moment și sub nicio formă, succesoare sau continuatoare a Fotbal Club Progresul București și nu va iniția nicio acțiune contrară intereselor Asociației Sportive Fotbal Club Progresul București, singura structură sportivă care se identifică cu transferul drepturilor sportive produs în anul 2009.

Orice atingere adusă prezentului acord, prin oricare dintre reprezentanți, dă dreptul AS FC Progresul București să se adreseze instanțelor de judecată, în scopul recunoașterii transmiterii drepturilor nepatrimoniale produsă în anul 2009.

De asemenea, orice încălcare a înțelegerii, dă dreptul AS FC Progresul București să informeze Ambasada Statelor Unite ale Americii la București cu privire la activitatea CS Progresul București 2005 și a membrilor Consiliului Director.

AS FC Progresul București nu este o structură absurdă! Din acest motiv a tolerat existența juridică a CS Progresul București 2005 și a AFC Progresul Spartac 1944.
Dacă buna voință este interpretată ca slăbiciune, sperăm ca cele două structuri, la momentul decisiv, să fie pregătite financiar pentru repararea daunelor interese.