Acasă Stiri COMUNICATE COMUNICAT Principii, Atribuții și Responsabilități (II) – Războiul împotriva clonelor

COMUNICAT Principii, Atribuții și Responsabilități (II) – Războiul împotriva clonelor

7692
0

Partea secundă a comunicării noastre vizează direct participarea Progresului București în ligile naționale și municipale, la nivel de copii, juniori și seniori.

Cu titlu preliminar reamintim clonelor că timpul trece în defavoarea lor și le sfătuim prietenește să nu mai încerce să se identifice cu Progresul București.

Pentru că același timp este extrem de scurt, până la debutul în Liga 5, astăzi vom trage o primă linie cu privire la echipa de seniori.

Lotul cuprinde în acest moment 15 jucători buni de joc, din punct de vedere al formalităților ce trebuie îndeplinite la AMFB. Pe listă mai sunt încă cel puțin 20 de fotbaliști care vor fi sau nu legitimați în săptămânile care urmează. Cu siguranță, unii nu vor putea fi legitimați dacă formalitățile nu sunt îndeplinite până pe data de 2 septembrie, când se închide fereastra de transferuri.

AMFB REFUZĂ SĂ COMUNICE OFICIAL REGULAMENTUL LIGII A 5-A!

Pentru a elimina orice discuție cu privire la regulament, Progresul București a notificat AMFB, solicitând o copie a Regulamentului Liga 5, certificată sub semnătura președintelui Lumânare. Pe site-ul indicat de secretariat sunt mai multe variante care se bat cap în cap și nici nu corespund cu informațiile comunicate prin intermediul grupului de WApp. Așadar, considerăm că AMFB nu își îndeplinește rolul de organizator al competiției, deoarece permite ca anumite prevederi regulamentare să fie încălcate în urma unor înțelegeri între echipe. În continuare, vom aștepta să ni se comunice copia certificată a Regulamentului Liga 5, pentru a înlătura orice urmă de îndoială cu privire la derogările de la ROAF și RD.

CONFRUNTAREA

Pentru a elimina orice dubiu, Progresul București va refuza să participe la așa-zisa confruntare. Dacă cineva are bănuieli vagi sau certe cu privire la identitatea jucătorilor este liber să solicite raportul de arbitraj pentru introducerea contestației regulamentare. Taxele aferente sunt prevăzute ca venituri ale AMFB. Nimeni să nu creadă o clipă că Progresul București va ezita să apeleze la contestație dacă o va considera necesară.

În concluzie, confruntarea este inutilă și doar o pierdere de timp, deoarece nu are nicio finalitate.

ECHIPAMENT ȘI TEREN

Echipamentul principal de joc al Progresului București va fi în acest sezon în culorile Bleu Royal – Albastru – Blue Royal, fiind produs sub brandul italian Sportika. Terenul de joc pentru meciurile de acasă, comunicat oficial către AMFB, este Complexul Sportiv Ion Țiriac, însă pot să apară schimbări ulterioare.

OBIECTIVELE SEZONULUI

Principalul obiectiv este participarea în efectiv complet la toate cele 22 de meciuri ale sezonului. Cel de-al doilea obiectiv este ca Progresul să câștige meciuri și puncte. În cazul în care, lotul și jocul ne vor permite, în special în retur, promovarea în Liga 4 va reprezenta ultimul obiectiv pentru acest sezon.

Așadar, din punct de vedere organizatoric, Progresul București este pregătită pentru startul competiției Liga 5. Primul meci va avea loc în deplasare la Benfica Nova Geracao, duminică de la ora 16.00 pe stadionul Coresi. Despre adversari am aflat doar că, în majoritate, ar fi angajați portughezi ai companiilor multinaționale cu sediul în București. Dar să nu ne amăgim, deoarece Benfica București are deja experiență de joc de peste un an în această formulă și cu siguranță a căpătat o oarecare omogenitate.

Progresul București se va deplasa la meciul de debut în Liga 5 cu următorul lot: IACOV ANDREI, GHEORGHE PAUL-FLORENTIN, LAZĂR COSTEL-ADRIAN, STĂNCESCU VICTOR-GABRIEL, PARASCHIV MARIUS-DANIEL, MOINĂ MARIUS, NEAGA AUREL, ȘOLDEA OCTAVIAN, SAVU ROBERT-GABRIEL, BĂLAN DANIEL-MARIUS, DOROBANȚU EDUARD-ADRIAN, DOROBANȚU DANIEL-FLORIN, NEAGA ALEXANDRU-DANIEL, ALBOIU FLORIN ALEXANDRU și IACOV N.S. TUDOR (ultimii doi vor pătrunde pe teren doar într-o situație excepțională). Antrenori: PĂUN DAN și TURCU VIOREL https://www.romaniansoccer.ro/players/2054/viorel-turcu.htm

VOM CONTINUA…