Acasă Stiri FEDERATIA ROMANA DE FOTBAL SE JOACA CU FOCUL

FEDERATIA ROMANA DE FOTBAL SE JOACA CU FOCUL

6600
0

 

        A TRECUT O SAPTAMANA GREA PESTE FOTBALUL ROMANESC. ESENTA MOTIVARII CURTII DE APEL ESTE ACEEA CA, IN CAZUL DEZAFILIERII CRAIOVEI, NU S-A INCALCAT NICI O LEGE. STATUTELE SI REGULAMENTELE FEDERATIEI    NU  SUNT  LEGI.

DAR SE PARE CA ACTUALA CONDUCERE A FEDERATIEI  DORESTE  SI  IMPLEMENTEAZA  O  * DEZVOLTARE PE MULTIPLE PALIERE*.  DACA STATUTELE SI REGULAMENTELE SE POT INCALCA FARA CONSECINTE LEGALE, FEDERATIA ISI INCEARCA NOROCUL SI LA INCALCAREA PREVEDERILOR LEGALE DIN LEGEA 69/2000  LEGEA  EDUCATIEI  FIZICE  SI  SPORTULUI.

     SI PRIMA OCAZIE A FOST PROGRAMAREA  JOCURILOR  DE  BARAJ  LIGA 3-A.

AU FOST ACCEPTATE SI PROGRAMATE ECHIPE CU INCALCAREA GRAVA A PROPRIILOR REGULAMENTE  SI  ALE  LEGII. FEDERATIA A FOST SESIZATA PRIN ADRESA ANEXATA MAI JOS. ENTITATIILE  JURIDICE  FARA  CERTIFICAT  DE IDENTITATE  SPORTIVA  NU  SUNT  STRUCTURI  SPORTIVE  SI  NU AU  DREPT DE PARTICIPARE IN NICI O COMPETITIE SPORTIVA DE PE TERITORIUL ROMANIEI.

MAI GRAV ESTE CA INSASI ADUNAREA GENERALA A FRF A  TOLERAT SI APROBAT ACEASTA SITUATIE PRIN NE-SANCTIONAREA CELOR  3 CENTRE DE  EXCELENTA  CARE  AU  C.I.S. RESPINSE IN MOD DEFINITIV DE MINISTERUL TINERETULUI SI SPORTULUI.  SI  ADUNAREA GENERALA A FOST INFORMATA PRIVIND ACEASTA GRAVA INCALCARE A LEGII INAINTE DE ZIUA DE 27.05.2017. https://fcprogresul.ro/2017/05/26/atentiune-membrii-afiliati-frf-votati-va-asumati-raspundeti/

IN  CEEA CE PRIVESTE PROGRAMAREA JOCURILOR DE BARAJ LIGA 3-A  APRECIEM CA SITUATIA ESTE MAI GRAVA PRIN PRISMA FAPTULUI CA FEDERATIA INCASEAZA SI SUME DE BANI (BAREME DE ARBITRAJ, BAREME DE OBSERVARE, EVENTUALE AMENZI SI PENALITATI) . NU ERA SUFICIENT CA INCALCA  ARTICOLE DIN LEGEA SPORTULUI, MAI OBTINE SI FOLOASE MATERIALE .

MAI  MARII FEDERATIEI IN FRUNTE CU PRESEDINTELE RAZVAN BURLEANU SE LAMENTAU  CA  O EVENTUALA DECIZIE NEFAVORABILA  A  CURTII DE APEL IN CAZUL DEZAFILIERII CRAIOVEI AR DUCE LA FALIMENTUL FOTBALULUI ROMANESC.  NU  INSTANTELE JUDECATORESTI  FALIMENTEAZA FOTBALUL. PRIN  DECIZIILE CA CELE DE MAI SUS NOI CEI DIN FOTBAL IL FALIMENTAM. DEFINITIV  SI  IREVOCABIL.

 

 AS FC PROGRESUL BUCURESTI

  TUDOR IACOV

 

Articolul precedentCORUPTIE IN FOTBAL. LIGA 4-a BUCURESTI
Articolul următorVRETI FOTBAL CURAT? NU MAI FACETI COMPROMISURI!