Acasă Stiri CORUPTIE IN FOTBAL. LIGA 4-a BUCURESTI

CORUPTIE IN FOTBAL. LIGA 4-a BUCURESTI

6986
0

     AS FC  PROGRESUL BUCURESTI,  prin  IACOV  TUDOR  membru fondator si Director Consiliu Director, doreste sa aduca la cunostinta echipelor participante in liga 4-a,  suporterilor acestora, a factorilor decidenti din fotbalul bucurestean si nu in ultimul rand suporterilor echipei noastre, precum si in atentia opiniei publice, urmatoarele:

        Mituirea cu sume lunare, in turul campionatului 2016-2017 a portarului si fundasului central. Recunoasterea cu aroganta a acestui fapt.  Pentru o intelegere corecta a acestei acuzatii deosebit de grave anexam in facsimil sesizarea depusa la Comisia de Integritate a FEDERATIEI ROMANE  DE FOTBAL   sub numarul  1168/21.04.2017. (anexa 1)

       Constatam,dincolo de orice dubiu, ca implicarea lui Radulescu   Gabriel din perioada martie-iunie 2016, in returul campionatului trecut, la AS FC PROGRESUL BUCURESTI a avut un singur scop: LEGITIMAREA SI CREDIBILIZAREA ACESTUI PERSONAJ CA PROGRESIST ADEVARAT. Se ridica o intrebare legitima: De la evacuarea din Cotroceni a Progresului din 2009 si pana in martie 2016  a fost progresist sub acoperire tacuta ???……

         Am inteles ca Radulescu Gabriel, in calitate de finantator al echipei Progresul 1944 Spartac, alaturi de complicele Erimia Andrei ,presedintele si antrenorul principal, isi propun si doresc performanta cu orice chip si prin orice mijloc.(anexa 2) Ei sunt liderul detasat al ligii a 4-a Bucuresti. Se pune intebarea legitima: Au mituit la toate echipele din liga 4-a portarul, fundasul central si eventual un mijlocas central, sau doar la unele aparent mai puternice si mai bine organizate…????……  intrebare logica din moment ce au fost eliminati din Cupa Romaniei de  ACS  Regal Sport Ferdinand I Bucuresti,echipa cu buget nelimitat.

        ACS Regal sport Ferdinand I Bucuresti sau Atletico de Madrid Bucuresti sau Dimsoft, nume pompoase si impresionante in spatele carora sta un personaj enigmatic: CLAUDIU FLORICA, FONDATORUL MICROSOFT 1,2 si 3 in Romania. Cam greu pentru finantatorul si presedintele-antrenor sa mituiasca ceva aici. Nu avem cum sa uitam: In 2015 au fost transferate in mod ilegal toate grupele noastre de copii si juniori cu complicitatea totala a AMFB si FRF la AFC Progresul 1944 Spartac.(anexa 3)  Cei mai buni jucatori ai nostri: RADU EDUARD, CURT CADOLAR si ANDREI GRIGORE, componenti ai Lotului National al Romaniei la grupa de varsta 1999, apar ca prin minune in acelasi an, la  ACS REGAL sport FERDINAND I BUCURESTI.

            Aceasta e realitatea fotbalului din capitala Romaniei, nefardata si cinica. Un club AFC Progresul 1944 Spartac, patronat si sustinut financiar de catre Radulescu Gabriel, personaj important al unei firme puternice – ROMELECTRO S.A., ceva cu * baietii destepti din energie* si alt club ACS Regal Sport Ferdinand I, patronat de Claudiu Florica, tot ceva cu niste *baieti destepti de prin IT*  au inceput sa se priceapa si la fotbal, ca doar nu are cum sa fie mai complicat decat  kilowatii sau giga-bitii.  Primii aranjeaza direct pe teren mituind, ceilalti sunt mai elaborati: aranjeaza prin birourile de la AMFB ca doar secretarul general Claudiu, tot Claudiu, Baboia ar fi,conform unei stiri din presa, finul lui Florica. Fratele juristului atotstiutor Mihail Marian este director sportiv la acelasi Regal Sport. Cine intervine in instanta in favoarea AMFB (http://portal.just.ro/2/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=200000000343682&id_inst=2) in procesul cu Ministerul Tineretului si Sportului ?….Regal Sport, desigur….Si asa apare o noua specie de *BAIETI DESTEPTI*….baietii destepti din fotbal…….Nu vreau sa se inteleaga gresit: E strict problema lor cum si-au facut afacerile si banii, dar in momentul cand te decizi sa investesti in sport respecta-i regulile: CEL MAI BUN SA CASTIGE…..FAIR-PLAY….BALONUL E ROTUND….etc….si mai ales  FOTBALUL  TE PEDEPSESTE  DACA  NU IL RESPECTI……

Si chiar in aceste conditii,AS FC PROGRESUL BUCURESTI a reusit sa ajunga in faza finala a desemnarii campioanei Bucurestiului.

CONFORM REGULAMENTULUI FAZA PLAY-OFF A LIGII a 4-a, IN PERIOADA 30.mai-06.iunie ESTE IN ORGANIZAREA ASOCIATIEI MUNICIPALE DE FOTBAL, lucru recunoscut de Marian Luminare la sedinta cu echipele participante de vineri 26.05.2017. Asa cum orice echipa gazda isi organizeaza jocurile de acasa in decursul campionatului, la play-off organizator este AMFB .Cele 4 echipe sunt PROGRESUL 1944 SPARTAC( echipa neafiliata la AMFB si fara drept de promovare in       Liga 3), ACS REGAL SPORT, AS FC PROGRESUL BUCURESTI si AS TERMO.  DIN CAUZA INCALCARII GRAVE A REGULAMENTULUI, FIECARE DIN CELE 4 ECHIPE  ESTE OBLIGATA SA ACHITE SUMA DE 3000 RON, cheltuieli de organizare, SUB SANCTIUNEA EXCLUDERII  DIN PLAY-OFF.   Se pare ca asa intelege AMFB PREMIEREA.  Sunt  doua moduri de a intelege:  premierea prin pedepsire  sau  bataie de joc.

 

IN FINAL, VREAU SA MA ADRESEZ DIRECT SUPORTERILOR PROGRESISTI DE ORIUNDE S-AR AFLA:

STITI BINE CA DE ANI DE ZILE AM FOST INCOMOZI PENTRU CEI DIN FRUNTEA FOTBALULUI. NU AM ACCEPTAT SA FIM CALCATI IN PICIOARE DE NIMENI. NU AM FACUT COMPROMISURI DOAR SA NE FIE NOUA BINE. AM VRUT INTOTDEAUNA CA FOTBALUL SA SE JOACE DOAR PE TEREN. VEDEM CU TOTII IN CE STARE DE MOARTE CLINICA A AJUNS FOTBALUL ROMANESC. AICI DUC INTELEGERILE PE SUB BIROURI, COMPROMISUL, ARANJAMENTELE.  ASA INDEPARTAM SUPORTERII DE FOTBAL, ASA OAMENII DE AFACERI SI FIRMELE SERIOASE NU VOR SA AUDA SI SA SE IMPLICE IN MOCIRLA FOTBALULUI ROMANESC.

NU IMI PLAC PROCESELE SI SCANDALURILE. DIN PACATE E SINGURA CALE PRIN CARE SE POT INDREPTA LUCRURILE. SE INCEARCA DE ANI DE ZILE REDUCEREA MEA LA TACERE. S-AR PUTEA CHIAR SA REUSEASCA, DAR CEL PUTIN SUNT IMPACAT CA AM INCERCAT TOT CE MI-A STAT IN PUTERE. A APARUT UN ALT PROGRESUL…SPARTAC….CEL AL COMPROMISULUI SI AL METODELOR DE A CASTIGA CU ORICE PRET.

    NU MI-A PLACUT NICIODATA PROVERBUL * CAPUL PLECAT SABIA NU-L TAIE*….CAND ITI PLECI CAPUL, NU POTI PRIVI DECAT IN PAMANT.  CRED CA AVEM CEL MAI FRUMOS NUME DE CLUB DIN ROMANIA….PROGRESUL BUCURESTI….SI DINCOLO DE PALMARESE, DISPUTE, CONTROVERSE IN CEEA CE A DEPINS SI DEPINDE DE NOI TOTI, PROGRESUL BUCURESTI NU VA PRIVI NICIODATA IN PAMANT….!!!

 

                                               AS FC PROGRESUL  BUCURESTI

                                                                     TUDOR IACOV

Anexa 1 :

Anexa 2 :

Anexa 3 :