Acasă Stiri Atentiune membrii afiliati FRF…votati…va asumati…raspundeti…!!!…

Atentiune membrii afiliati FRF…votati…va asumati…raspundeti…!!!…

6152
0

 

Despre situatia actuala in care se afla FRF Ministerul Tineretului si Sportului a fost informat si sesizat de catre ASFC Progresul Bucuresti prin adresele numarul : 10280/31.08.2016 si 12343/19.10.2016 cu revenire prin adresa numarul 6790/23.05.2017.

Aceste sesizari s-au referit la neregulile din activitatea Asociatiei Municipale de Fotbal Bucuresti si Federatiei Romane de Fotbal. In cazul Asociatiei Municipale de Fotbal Bucuresti fostul ministru Elisabeta Lipa a emis ordinul 1073/17.11.2016 , prin care se revoca functionarea structurii sportive a Asociatiei Municipale de Fotbal Bucuresti. Suntem convinsi ca si actuala conducere a MTS prin Domnul Ministru Marius Dunca, nu va tolera nici un fel de incalcare a Legii Sportului 69/2000.

Chiar daca Federatia Romana de Fotbal nu acceseaza fonduri de la bugetul statului, asta nu inseamna ca nu trebuie sa respecte cu strictete prevederile legii. Mai mult, Adunarea Generala a FRF, ca for suprem de conducere si decizie a fotbalului romanesc este singura in masura sa sanctioneze derapajele vremelnicei conduceri.

Principala constatare a controalelor MTS a fost inscrierea in competitii de catre AMFB a echipelor fara certificat de indentitate sportiva.Aceiasi situatie se inregistreaza si la Federatia Romana de Fotbal, mai mult in cazul acesteia, o lista cu cluburi fara acest certificat fiind anexata in documentele pentru Adunarea Generala din 27.05.2017.

In ceea ce priveste cele trei Centre de Excelenta de la : Timisoara, Deva si Tg.Mures , este respinsa de catre MTS acordarea functionarii structurii sportive.

O alta situatie cel putin ciudata intalnita la Federatia Romana de Fotbal, este componenta actuala a Comitetului Executiv, care nu are nici o legatura cu componenta acestui comitet care apare in Registrul Special Federatii, aflat la Tribunalul Bucuresti. Componenta actuala a Comitetului Executiv, cea care isi asuma toate hotararile si deciziile legale in ceea ce priveste Federatia, cum veti observa din adresa inaintata Federatiei, sub numarul 1459/26.05.2017, nu produce efecte juridice.

E obligatia si datoria membrilor afiliati, sa cunoasca si sa inteleaga aceasta situatie!

Nu trebuie sa fii jurist ca sa intelegi ca sunt cateva aspecte cel putin ciudate si stranii in ceea ce priveste conducerea Federatiei Romane de Fotbal. Suntem convinsi ca nu s-ar fi ajuns la situatia asta, daca, membrii afiliati ar fi fost informati si pusi sa voteze in cunostinta de cauza.

 

AS FC PROGRESUL BUCURESTI,

TUDOR IACOV