Acasă Stiri FRF NU ARE REPREZENTARE LA TAS

FRF NU ARE REPREZENTARE LA TAS

6668
0
Federatia  Romana de Fotbal, prin Comitetul Executiv are o mare problema: nu are calitatea de reprezentant legal in fata Tribunalului Arbitral al Sportului de la Lausanne.

Conform statutului  FRF, Comitetul Executiv  omologheaza rezultatele  din toate competitiile fotbalistice, deci inclusiv cele de la liga I.  Componenta Comitetului Executiv al FRF conform adresei nr. 291/L/BIRP din data de 12.05.2017 este total alta fata de cea existenta in acest moment . (anexa 1)

Mai mult de atat, actuala componenta a Comitetului Executiv este invalidata definitiv prin hotararea 455/A din 12.05.2015 a Curtii de Apel Bucuresti.

In acest moment  FRF se afla in urmatoarea situatie: presedintele FRF Razvan Burleanu este validat in functie prin aceeasi decizie, dar COMITETUL EXECUTIV il are ca presedinte pe Mircea Sandu si o cu totul alta componenta.Conform statutului FRF precum si a legii asociatiilor, fundatiilor si federatiilor  OG 26/2000  , doar Comitetul Executiv (CONSILIUL DIRECTOR)   are reprezentare legala si poate asuma orice act de natura juridica.

In cazul conflictului dintre FCSB si VIITORUL CONSTANTA  va ajunge la TAS omologarea rezultatelor facuta de un Comitet Executiv    nerecunoscut, mai mult invalidat,   de catre autoritatea judecatoreasca  a statului roman.  Cum credeti ca va proceda  Tribunalul de la Lausanne?

De neinteles  modul de lucru si de gandire a actualei conduceri a Federatiei in conditiile in care au aflat de invalidarea componentei Comitetului Executiv prin comunicarea hotararii 455/A din 12 OCT. 2015 a Curtii de Apel Bucuresti  si mai mult, la prima adunare generala de dupa aceasta data, cea de anul trecut 10 MAI 2016,  AS  FC PROGRESUL BUCURESTI informeaza  prin adresa depusa la FRF nr. 1729/09.mai.2016  conducerea FRF si solicita informarea membrilor afiliati si intrarea in legalitate a actualei conduceri. (anexa)

Mai exista o singura sansa, in opinia noastra, ca Federatia Romana de Fotbal sa nu se faca de ras in fata Tribunalului de la Lausanne:  ADUNAREA  GENERALA  A  FRF  SA OMOLOGHEZE REZULTATELE, fiind forul suprem de decizie al fotbalului romanesc.

In ceea ce il priveste presedintele FRF Razvan Burleanu,  ii recomandam sa citeasca si sa inteleaga statutul FRF, capitolul cu atributiile presedintelui unde spune clar la art.38 alin 5:

5) Presedintele verifica aplicarea si respectarea legislatiei in vigoare

In incheiere sa ne aducem aminte cum procedeaza jucatorii pe terenul de fotbal cand nu fac fata jocului:  SE  UITA SPRE ANTRENOR  SI  RIDICA  AMBELE  MAINI  SUS…..  SCHIMBATI-NE  CA  NU  MAI  PUTEM…. sa  fie  data  jocului  27  mai 2017 in aceeasi zi cu  Adunarea Generala FRF  ???….!!!!!….

 

 

AS  FC  PROGRESUL  BUCURESTI

TUDOR   IACOV

 

 

Articolul precedentDesfasurator al evenimentelor din ultima luna! (Cupe & Dispute)
Articolul următorAtentiune membrii afiliati FRF…votati…va asumati…raspundeti…!!!…