Acasă Stiri Progresul București a înscris trei echipe în competițiile naționale și municipale

Progresul București a înscris trei echipe în competițiile naționale și municipale

7159
1

În sezonul 2019-2020, Progresul București va participa cu trei echipe în competițiile naționale și municipale, organizate de FRF și AMFB.

Astfel, în competițiile de fotbal feminin, Progresul București va participa cu echipa de senioare în Liga 3 și cu echipa de junioare în campionatul U16.

Miercuri, la sediul AMFB a fost înregistrată și Fișa de înscriere a echipei de seniori în campionatul municipal Liga 5. În aceeași zi, în ședința Comitetului Executiv al AMFB s-a discutat despre înscrierea Progresului București în Liga 5, în mod neoficial, fiind solicitat un punct de vedere din partea FRF. În mod evident, un punct de vedere inutil și absurd, având în vedere prevederile legale, mai ales normele de ordine publică în domeniul sportului.

Însă, Progresul București a anticipat că cei aflați la conducerea AMFB vor încerca din răsputeri să-i încalce din nou drepturile și este pregătită să acționeze în orice variantă.

Ca obiectiv pentru acest sezon a fost fixată clasarea în prima jumătate a clasamentelor, iar în pauza de iarnă acesta va fi modificat în funcție de rezultatele înregistrate.

În ceea ce privește echipa de fotbal feminin, iată lotul pe care se va baza Progresul București în Liga 3: Andrei Doina Eugenia, Tălpășanu Alina Ștefania, Zamfir Ancuța Roxana, Dianu Nicoleta Adriana, Urse Roxana Veronica, Tomescu Ana Maria, Bistriceanu Bogdana Izabela, Basamac Florina Mariana, Andrei Teodora Mirabela, Florea Elena, Jora Roxana Irina, Șerban Bianca Andreea, Copil Cornelia, Neamțu Cristina Andreea, Florea Diana, Pisică Elena Alina, Hodorogea Liliana Georgiana, Costache Violeta, Tomulescu Petruța, Garagancea Daniela Luminița, Macasoi Flori Bianca, Moldoveanu Cristina Andreea, Bradu Andreea Loredana, Dogaru Andreea Alexandra, Ionescu Roxana Beatrice, Hrizea Roxana Maria, Simion Ioana Luminița, Ilie Antonia Ivona, Bigan Andreea Elena

Jucătoare eligibile U16: Răducan Andreea Rădița, Vătafu Maria Violeta, Neagu Emilia, Crețu Maria, Petrescu Andreea, Mitrică Cristina, Niță Andreea, Lewkowicz Yvonne, Stanciu Ana Maria.

Alte 11 tinere fotbaliste sunt în curs de legitimare.

Comments are closed.