Acasă Stiri COMUNICATE COMUNICAT Carmen 1937 și-a anunțat oficial retragerea! AMFB, obligată să înscrie Progresul...

COMUNICAT Carmen 1937 și-a anunțat oficial retragerea! AMFB, obligată să înscrie Progresul în Liga 4

6804
0
AMFB Marian Lumânare
Marian Lumînare nu reușește nici după patru ani să separe ura personală împotriva Progresului București de atribuțiile funcției de președinte al AMFB!

Din informațiile neoficiale primite ieri seară de la angajați ai AMFB, confirmate de membri ai comitetului executiv, clubul Carmen 1937 a înștiințat oficial AMFB cu privire la retragerea din competiția Liga 4, îndeplinindu-și astfel obligațiile regulamentare. Târziu, dar tot e bine.

Astfel, AMFB este obligată legal, regulamentar și moral să soluționeze cu consecvență și celeritate cererea înregistrată de Progresul București pe data de 19.08.2019, privind înscrierea în Liga 4.

În cazul în care cei care conduc activitatea AMFB vor da în continuare dovadă de adversitate față de clubul nostru, Progresul București se va îndrepta cu toate mijloacele legale împotriva celor implicați în deciziile luate în numele și pe seama AMFB.

Reamintim că pe data de 14.08.2019, comitetul executiv al AMFB a decis înscrierea în Liga 4 a echipei FCR 1923 II, nou înființată, în ciuda hotărârii adoptate de cluburile din Liga 4, prin care și-au exprimat dezacordul cu privire la completarea locurilor vacante cu echipe care nu dețin meritul sportiv de participare în competiție.

În concluzie, în temeiul hotărârii comitetului executiv al AMFB, menționată anterior, clubul Progresul București este îndreptățit să solicite înscrierea în Liga 4 pe locul vacantat prin retragerea oficială a clubului Carmen 1937, având în vedere motivele invocate în cerere înregistrată sub numărul 2369/19.08.2019, iar AMFB nu are niciun argument valid pentru a refuza solicitarea noastră!

CONSILIUL DIRECTOR AL AS FC PROGRESUL BUCUREȘTI

Articolul precedentCOMUNICAT Progresul București solicită AMFB sancționarea drastică a grupării Carmen
Articolul următorCOMUNICAT Principii, Atribuții și Responsabilități (I)