Acasă Stiri Nereguli GRAVE la AMFB urmare a controlului Ministerului Tineretului si Sportului!

Nereguli GRAVE la AMFB urmare a controlului Ministerului Tineretului si Sportului!

6597
0

                         AMFB in prag de disparitie!

 

      Prin Ordinul 1073/17.11.2016 al Ministerului Tineretului si Sportului se revoca recunoasterea functionarii structurii sportive  AMFB cu aplicare din data de 21.11.2017.  Temeiul legal precizat de MTS cel mai grav pentru noi toti este art.22 alin.1 lit. a)b) si c)
ART. 22
(1) Ministerul Tineretului şi Sportului revocă recunoaşterea funcţionării structurilor
sportive în următoarele cazuri:
        a) scopul sau obiectul de activitate al structurii sportive a devenit ilicit, contrar bunelor
moravuri, ordinii publice şi siguranţei naţionale;
        b) structura sportivă, fără a fi autorizată, urmăreşte un alt scop decât cel pentru care s-a
constituit şi pe care l-a declarat;
         c) deciziile adunării generale sunt luate cu încălcarea dispoziţiilor actelor constitutive şi ale legii;
          Dupa cum puteti observa, la punctul c) se face referire la deciziile Adunarii   Generale. Aceste decizii sunt luate de noi toti si asumate. Nu putem da vina pe presedinte, secretar general sau pe cei din Comitetul Executiv. Noi toti suntem de vina ca s-a ajuns in situatia aceasta, la un mic pas de disparitia definitiva a Asociatiei Municipale de Fotbal din Capitala Romaniei.
         Tot ce a constatat Corpul de Control al Ministerului Tineretului si Sportului este real si in acest moment nu cred ca mai poate spune cineva ca nu a auzit de NEREGULI  si ILEGALITATI si  nu le cunoaste.              Sa le luam in ordine si sa le enumeram :
       1) La Adunarile Generale voteaza asa zise structuri sportive care nu mai au de ani buni echipe in competitii dar continua sa figureze ca membrii. De ce actuala conducere din ultimul an nu a publicat pe site-ul AMFB, facut din banii cluburilor, LISTA COMPLETA A CLUBURILOR AFILIATE  ????
       2) Participarea in competiile organizate de AMFB la orice categorie de varsta presupune existenta pentru fiecare structura sportiva a unui CERTIFICAT DE IDENTITATE SPORTIVA  emis de catre Ministerul Tineretului si Sportului. NU Ai acest I.S. nu poti participa in nici o competitie sportiva din Romania conform Legii Sportului 69/2000.  Nu bon de depunere sau artificii idioate.
      Un exemplu din multele de incalcare a acestei prevederi legale :    ASOCIAŢIA CLUB SPORTIV PROSPORT FOOTBALL ACADEMY BUCURESTI  devine persoana juridica la sfarsitul lunii septembrie 2016 si nu avea cum sa obtina fizic CIS-ul, dar participa in campionat la grupele 2004 seria 1, 2005 seria 1,2007 seria 1,2008 seria 1  incepand cu data de 1 sept.2016. CINE A REPREZENTAT IN INSTANTA ACEASTA ASOCIATIE ???….MIHAIL  MARIAN  juristul cu biroul de langa al lui CLAUDIU BABOIA… http://portal.just.ro/303/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=30300000000279463&id_inst=303
        3) Afilierea sau aprobarea participarii in competitiile organizate de AMFB ale unor structuri sportive cu sediul in afara Bucurestiului cu incalcarea brutala a reglementarilor din statutele si  regulamentele FRF  si  AMFB .  Stim cu totii ca scopul principal era incasarea taxelor, penalitatiilor, amenzilor si rotunjirea veniturilor celor din conducere.
        4) Ordinul 1073 din 17.11.2016 al Ministerului Tineretului si Sportului trebuia pus in aplicare cu data de 21.11.2016.  Dupa cum bine stim cu totii, AMFB a continuat sa programeze jocuri la toate categoriile de varsta. Mai mult la liga a 4 a si a 5 a au programat jocuri din RETUR. A incasat taxe, bareme si penalitati prin hotarari ale Comisiilor.  DE CE MEMBRII SI PARTICIPANTII LA COMPETITII NU AU FOST INFORMATI DE EXISTENTA ACESTUI ORDIN ????…..ACEST TRIUNGHI DE ASA-ZISA CONDUCERE FORMAT DIN  MARIAN LUMINARE, CLAUDIU BABOIA SI MIHAIL MARIAN S-AU COMPORTAT IN MOD DISCRETIONAR SI ABJECT  EXPUNANDU-NE PE TOTI LA INCALCAREA LEGII.
         5) Ordinul 1073/17.11.2016 a fost intr-adevar atacat in instanta la CURTEA DE APEL http://portal.just.ro/2/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=200000000343682&id_inst=2  dar in data de 16.12.2016 .ATATA TIMP CAT NICI O INSTANTA DE JUDECATA NU A DECIS SUSPENDAREA ORDINULUI MTS, ACESTA ESTE IN VIGOARE SI AMFB NU ARE DREPTUL SA ORGANIZEZE NICI UN FEL DE COMPETITII SPORTIVE.
         6) Aceasta incalcare cu buna stiinta a Ordinului Ministerului si Sportului va duce aproape cu siguranta la pierderea inca din primul termen 05.04.2017 a procesului intentat Ministerului Tineretului si Sportului. Ca o observatie pur tehnica : minima inteligenta ar fi fost sa atace Ordinul MTS chiar din data de 21.11.2016..!!!!!……DAR UNDE NU E, NICI DUMNEZEU  NU CERE……TREBUIA CERUTA IN INSTANTA SUSPENDAREA RESPECTIVULUI ORDIN, LUCRU CARE NU S-A FACUT SI MAI MULT, IN ACEST MOMENT PRIN INCASAREA DE TAXE DE PARTICIPARE, VIZE ANUALE SI ALTE PLATI FACUTE DE CATRE CLUBURI, SUNT ILEGALE.

  AMFB NU ARE DREPTUL INCEPAND CU DATA DE 21.11.2016 SI PANA IN PREZENT SA ORGANIZEZE NICI UN FEL DE COMPETITIE SPORTIVA!

          7) ASTA NU INSEAMNA CA TREBUIE SA STAM CU MAINILE IN SAN SI SA ASTEPTAM MOMENTUL SA NE SPUNA LUMINARE, BABOIA SI MARIAN CA PUTEM SA JUCAM AMICALE INTRE NOI SAU INVENTEAZA EI VREO ASOCIATIE FICTIVA.
         A)  CONVOCAREA DE URGENTA A UNEI ADUNARI GENERALE
         B)   ALEGEREA UNUI COMITET DE CRIZA care in termen de 15 zile sa elaboreze modificarea statutului si alinierea la standardele impuse de MTS si FRF.
         C)   RENUNTAREA  LA  PROCESUL  INTENTAT MINISTERULUI TINERETULUI SI SPORTULUI
         D)   COLABORAREA CU MINISTERUL  PENTRU DEPASIREA SITUATIEI
         E)   CONVOCAREA UNEI NOI ADUNARI GENERALE PENTRU APROBAREA STATUTULUI SI A REGULAMENTELOR AMFB  SI ALEGEREA NOII CONDUCERI.

 

           IN CEEA CE II PRIVESTE PE CEI TREI,  E CA LA FOTBAL,  SA SE CEARA SINGURI AFARA!
 
                     AS  FC  PROGRESUL  BUCURESTI
                                     TUDOR  IACOV

 

 

 

Articolul precedentFinal de tur contra „Romprim”-ului
Articolul următorDaca e duminica, se lasa cu o victorie!