Acasă Stiri Etapa a 7-a impotriva „fratilor vitregi”!

Etapa a 7-a impotriva „fratilor vitregi”!

6489
0

Astazi, pe Metaloglobus, s-a disputat poate cel mai important meci al acestui tur. Etapa a 7-a ni i-a adus ca si adversari pe cei de la Progresul Spartac 1944.

dsc04118
A fost un meci asteptat de multi, de la antrenori, jucatori, suporteri…pana la simpli oameni care urmaresc acest fenomen. Meciul s-a derulat intr-o maniera relativ fireasca, ambele formatii si-au aratat calitatile si au continuat sa joace cat au putut de bine.
Formatia progresista a demonstrat in prima repriza ca ambitia si determinarea fac casa buna, astfel, inainte de pauza, tabela aratand scorul de 1-1. ( ’38 Nitu).
Repriza a 2-a incepe cu o energie pozitiva si cu tot atat de multa dorinta de a inscrie in poarta adversa si de a incurca oponentii sa-si duca la bun sfarsit fazele.

dsc04211
In minutul 82, formatia noastra cedeaza presiunii si este condusa cu 2-1; urmand ca scorul final sa fie de 3-1.
Fiecare jucator a incercat sa se autodepaseasca, sa dea tot ce este mai bun pe teren pentru echipa si asta s-a vazut in joc. Greselile sunt iminente pentru orice formatie, si de pe urma acestora invatam si totodata crestem.


De mentionat este ca ne-au lipsit din lot, din motive medicale, trei dintre stalpii echipei : Gigel Coman , Gabriel Arsene pe care il supara o veche accidentare- o ruptura de fibre de tendon si Florin Lungu care este inca in stadiul de recuperare de la accidentarea din etapa trecuta la umar. Le dorim multa sanatate si refacere rapida!

Vrem sa multumim suporterilor care au fost mai numerosi ca niciodata si ne sustin etapa de etapa! Sunteti minunati!

dsc04296

Poze de la meciul de astazi gasiti pe facebook : Liga Bucuresteana

In incheiere atasez un citat :

,,Înfrânt nu eşti atunci când sângeri, nici ochii când în lacrimi ţi-s, adevăratele înfrângeri sunt renunţările la vis”.

 

Articolul precedentSfarsit de luna glorios!
Articolul următorEtapa intermediara vine cu o victorie!