Acasă Stiri COMUNICATE COMUNICAT Progresul București solicită AMFB sancționarea drastică a grupării Carmen

COMUNICAT Progresul București solicită AMFB sancționarea drastică a grupării Carmen

3886
0
Ovidiu Onosă / Carmen București
Aroganțele domnului Ovidiu Onosă trebuie sancționate de AMFB, mai ales că are de unde plăti amenzile prevăzute de Regulamentul Disciplinar

Progresul București a înregistrat ieri cererea de înscriere în Liga 4 în locul grupării Carmen, retrasă din competiție săptămâna trecută, conform declarațiilor publice făcute de domnul Ovidiu Onosă.

Răspunsul neoficial a fost primit pe loc, în sensul că AMFB nu poate aviza favorabil cererea Progresului București, motivul unic fiind faptul că gruparea Carmen nu a notificat oficial AMFB cu privire la retragerea din competiția Liga 4.

Cu toate acestea, intenția celor de la Carmen este clară, în condițiile în care meciul din prima etapă cu Comprest GIM nu a fost programat până la această oră!

Având în vedere următoarele:

Gruparea Carmen a fost înscrisă ilegal în competiția Liga 4 în ultimele două sezoane (CIS-ul a fost eliberat de MTS pe data de 07.09.2018!)

Gruparea Carmen nu își îndeplinește obligația de a informa AMFB cu privire la situația reală a echipei de Liga 4

Prin neîndeplinirea acestei obligații, gruparea Carmen aduce noi grave prejudicii competiției Liga 4,

solicităm AMFB să sesizeze Comisia de Disciplină pentru sancționarea grupării Carmen cu amenda maximă de 200.000 lei, pentru desconsiderarea competiției.

De asemenea, prin neîndeplinirea obligației de a informa AMFB cu privire la retragerea echipei din Liga 4, gruparea Carmen aduce grave prejudicii clubului Progresul București, motiv pentru care ne rezervăm dreptul de a ne adresa Comisiei de Disciplină a FRF cu o acțiune în daune-interese.

Sperăm totuși ca în ultimul ceas, domnul Ovidiu Onosă să dea dovadă de decență și responsabilitate, iar gruparea Carmen să informeze, în mod oficial, AMFB cu privire la retragerea echipei din competiția Liga 4.

CONSILIUL DIRECTOR

AS FC PROGRESUL BUCUREȘTI